Günlük arşivler: 28 Ağustos 2015

MK ULTRA PROJECT /// VİDEO : CIA Mind Control Operation MK-ULTRA

VİDEO LİNK :

YOLSUZLUK DOSYASI : Tayyip Erdoğan’ı bekleyen davalar

MİLLETVEKİLİ seçilerek dokunulmazlık zırhına bürünmesinin önü kapanan AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı, belediye ihaleleri ile malvarlığı nedeniyle açılan bir dizi ceza davası ve soruşturmalar bekliyor.

AKP’de, Erdoğan’ın bu davalardan herhangi birinden alacağı bir mahkumiyet kararının, kendisine yeniden cezaevi yolunu açabileceği seslendiriliyor. Bu durum, AKP’nin Meclis’te iktidar olmasından sonra gündeme getirebileceği ‘‘Erdoğan’ı kurtarma senaryoları’’na da gölge düşürüyor. İşte, AKP’yi ükrüten ve bazıları dava konusu da olan Erdoğan’la ilgili iddialar:

MALVARLIĞI Malvarlığı beyanındaki milyarlarca lira nedeniyle hakkında haksız mal edinimi gerekçesiyle Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

BİLBOARD Reklam afiş ve ilanlarının asıldığı bilboardlarla ilgili ihalelerde yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

SERVİS Belediye ve bağlı şirketlerinin personelinin işi gidiş gelişini sağlamak üzere yapılan servis ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları nedeniyle İstanbul 7’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde ihaleye fesat karıştırmaktan dava açıldı.

AKBİL İstanbul’daki toplu taşım araçlarında kullanılan ve akıllı bilet diye de nitelenen ‘‘elektronik entegre bilet sistemi’’ne ilişkin usulsüzlük iddialarından ötürü Üsküdar 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

İGDAŞ İstanbul’un doğalgaz dağıtımını yapan İGDAŞ’daki şebe inşaatlarından sayaç okuma ve reklam işleriyle ilgili yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan dava Eyüp Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

İSKİ Altyapı inşaatları, araç kiralama, personel taşıma ve personel kıyafet temini gibi ihalelere ilişkin yolsuzluk iddiaları nedeniyle açılan dava İstanbul 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürürken, bir yandan da İçişleri Bakanlığı’nın soruşturması sürüyor.

METRO Metro ihalesine ilişkin yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları nedniyle bazı belediye bürokratları hakkında açılan dava İstanbul 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

ÇAMUR Haliç’in temizlenmesi projesi kapsamında çıkarılan çamurun baraj sahasına taşınması sırasında yapılan işlemlere ilişkin yolsuzluk iddiaları için İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

SİNEK İLACI Karasinek ve sivrisinek ile mücadele amaçlı ilaç alım ihalelerine ilişkin yolsuzluk iddiaları nedeniyle ihaleye fesat karıştırıldığı gerekçesiyle İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

MİZAH : Ergenekon’un özü :))

EMNİYET DOSYASI : 1923 yılından bir manşet : İŞTE POLİS BUDUR ……

PENTAGON FILES : The Inception, Organization and Functions of Headquarters

DOSYAYI AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ ..

https://www.box.com/s/7fcfaf05ab9bf5e0dc7e

PENTAGON FILES : Standard Aircraft Characteristics, Phase 2 1-2, Weapon System 118P

Standard Aircraft Characteristics, Phase 2 1-2, Weapon System 118P.pdf

PENTAGON FILES : Reconnaissance System 118P Phase 3

Reconnaissance System 118P Phase 3.pdf

CONSPIRACY THEORY : PROJECT SILVERBURG

Project Silverbug.pdf

PENTAGON FILES : Phase 3 Preliminary Development Plan

Phase 3 Preliminary Development Plan.pdf

PENTAGON FILES : History of the 161st Tactical Reconnaissance Squadron 29 August 1944 – April 1945

DOSYAYI AŞAĞIDAN İNDİREBİLİRSİNİZ …

https://www.box.com/s/7fcfaf05ab9bf5e0dc7e