Günlük arşivler: 25 Ağustos 2015

TERÖR DOSYASI : SİZ DE İSTERSENİZ 1 GÜNLÜĞÜNE BÖLÜCÜ-YIKICI-İRTİ CAİ SİTELERİ HACKLEYEBİLİRSİNİZ /// İŞTE BUYRUN

Değerli Üyelerimiz Merhaba;

İnternette gezerken hepimiz yaşamışızdır. Web üzerinde onlarca bölücü (PKK), yıkıcı (DHKP-C, TİKKO, MLKP, DEVRİMCİ KARARGAH VB..), irticai-dinci (HİZBULLAH, IŞİD, İBDA-C, EL NUSRA, HAMAS vb..) örgütün web sitesi ,twitter, facebook ve instagram hesabı bulunuyor. Mutlaka birisine denk gelmişsinizdir. Devletin internetteki yetersizliği nedeniyle bu örgütler pıtrak gibi çoğalıyor, her gün faaliyetleri artarak devam ediyor.

Ve bizler yani bu ülkeye yeri geldiğinde asker olmuş, gazi ve şehit olmuş, vergi vererek ülkesine katkı sağlayan vatanseverler bu duruma isyan etmekten başka bir çözüm bulamıyoruz. Elbette bilgisi HACKER seviyesinde olanlar bu grubun dışında kalıyor. Çünkü eğer bilişim seviyeniz bir HACKER seviyesinde ise o zaman çareyi devletten beklemenize gerek yok. Geçersiniz bilgisayarın başına 2 tıklama ile istediğiniz örgütün sitesini erişime kapatırsınız. Aynı ÖZEL BÜRO HACK TİMİ’nin yaptığı gibi.

Peki biz size 1 günlüğüne HACKER olma şansı verseydik bu şansı kullanır mıydınız ?

Evet dediğinizi duyar gibiyiz.

Madem öyle size bu imkanı tanıyalım. Şimdi yazdıklarımızı lütfen dikkatlice okuyun. Bu yazıyı okuduktan sonra siz de ÖZEL BÜRO HACK TİMİ ÜYESİ gibi istediğiniz siteyi erişime kapatabileceksiniz. Ancak bu iş biraz sabır ve mümkünse ekip istiyor. Elbette tek olarak ta başarılı olursunuz ancak size destek veren kişi ne kadar çok olursa sitenin kapanma süresi de o kadar azalır.

İşte buyrun….

Hacker’ların en çok kullandığı DDOS işlemini uygulayacağız. Bunun için özel hazırlanmış programlar ve bunu kullanmak için ileri derece yazılım bilgisi gerekiyor ancak size internette bu amaçla açılmış bir siteyi öneriyoruz. Bu site üzerinden hedef siteye DDOS atacağız.

https://www.ipstresser.com/index.php sitemiz bu arkadaşlar. DDOS’u buradan atacağız.

Siteye girdikten sonra “Try for free today” diyoruz (1 günlük deneme sürümü). Ancak benim bütçem müsait derseniz o takdirde siteye kalıcı olarak üye olabilir ve HACKER’lık deneyimini istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Evet dediğimiz gibi siteye kaydolmak şart. Siteye kaydoluktan sonra yukarda Stresser tuşuna basıyoruz. Ardından E-mail adresinize bir mesaj gelecek. Ona tıklıyoruz ve siteye 1 günlük deneme hakkımızı başlatıyoruz.

Sitedeki ayarlar şöyle.

Görünen ayarlarda her şey kalacak ve aşağıda ki DDOS ayarlama yerini 300 mbs yapıyoruz. Sitenin IP adresini yazıyoruz IP yazan yere.

Sitenin IP adresini bulmak için aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz.

LİNK : http://www.ip-numaram.com/sss/site2ip.html

Hedef sitenin adresini bulmak için yukarıdaki linke tıklayın ve www yazan yere (Boşluğa) sitenin adresini yazın ve SORGULA tuşuna basın. Sitenin IP adresi çıkacaktır.

Second’uda 60 yapıyoruz ve işlem tamam.

Bir süre bekledikten sonra (Sitenin kullandığı güvenlik önlemlerine göre bu süre 15 saniye ile 15 dakika arasında değişebilir) site erişime kapanacaktır. Bu işlemi ne kadar çok kişi yaparsa sitenin kapanma süresi düşer.

Tüm üyelerimize başarılar.

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

MİZAH /// VİDEO : Komik Kareler

VİDEO LİNK :

https://www.youtube.com/watch?v=wTutt1uANhI&feature=youtu.be

LİBYA DOSYASI : Libya’nın Güneyi ve Bölgesel İstikrarsızlık

Libya'nın Güneyi (Kapak)

Birçok silahlı grup ve uluslar ötesi erişimi olan kaçakçılık ağı, Libya’nın güneyinin Sahil-Sahra bölgesiyle birleştiği hattı kontrol etmektedir. Yaygın dış algının tersine, en azından siyasi mücadelelerle ilgili olarak, Libya’nın güneybatısında (Fizan) radikal grupların varlığı az görülen bir olgudur. Sınır, kaçakçılık güzergâhları, petrol sahaları ve şehirlerin kontrolü üzerindeki rekabet, ve bütün toplulukların vatandaşlık statüsüne dair çekişmeler daha büyük öneme haizdir. Libya’nın güneyinde yer alan bu çekişmeler, müdahil grupların ulus-aşırı bağlantıları nedeniyle bölgesel bir niteliğe sahiptir.

Bu çalışma, Libya’nın güneyindeki mevcut aktörler ve çatışma alanları hakkında genel bilgi sunmaktadır. Bu rapor, Eylül 2013’te Sebhe, Ubari ve Murzuk kentlerindeki askeri yetkililer ve siyasiler ve 2012, 2013 ve Ocak 2014’te Trablus, Bingazi, Niamey ve Agadez kentlerindeki güney Libya topluluklarının temsilcileriyle gerçekleştirilen röportajlara dayanmaktadır.

Libyanın-Güneyi-ve-Bölgesel-İstikrarsızlık.pdf

TARİH /// Farklılıkların Esas ve Aynılıkların İstisna Olduğu Balkanlarda Birlikte Yaşama M odeli : Radikal Demokrasi

Farkllklarn Esas ve Aynlklarn stisna Olduu Balkanlarda Birlikte Yaama Modeli – Radika l Demokrasi.pdf

TARİH : 20. Yüzyılın Başlarında Romanya Ekonomisindeki Yabancı Sermaye Yatırımları

20. Yzyln Balarnda Romanya Ekonomisindeki Yabanc Sermaye Yatrmlar.pdf

TARİH : Kosova Türklerinin Dil(sizliği)i ve Hak(sızlık)ları

Kosova Trklerinin Dil(sizlii)i ve Hak(szlk)lar.pdf

TARİH : Bulgaristan’da Türkçe Eğitimin Serencamı

Bulgaristan’da Trke Eitimin Serencam.pdf

TARİH : Rus Diplomatik Yazışmalarında II. Meşrutiyet’in İlanı Arifesinde Rumeli ve Hürriyetin İl anı

Rus Diplomatik Yazmalarnda II. Merutiyet’in lan Arifesinde Rumeli ve Hrriyetin lan.pdf

TARİH : 19. Yüzyıl Milliyetçilik Çıkmazında Rumlar

19. Yzyl Milliyetilik kmaznda Rumlar.pdf

TARİH : Sofya’da Günümüze Ulaşan Osmanlı Mimari Eserleri

Sofya’da Gnmze Ulaan Osmanl Mimari Eserleri.pdf